shutterstock_97942163-LR

Hoe werkt het?

Elk coachings- of trainingstraject start met een gratis intake, waarin zo nauwkeurig mogelijk, wordt bepaald wat de vraagstelling is. Bij die intake wordt ook het coachingsproces verduidelijkt. Daarop wordt door mij een offerte gemaakt, waaruit de gekozen aanpak zal blijken en met welk resultaat.

image005

Wie is jouw begeleider of trainer?

Je wordt begeleid door Herman Kroeze (1952). Ik heb o.a. de opleiding maatschappelijk werk en coaching voor professionals gevolgd en ben erkend professioneel coach en aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en tevens ingeschreven bij de ST!R (Stichting Registratie).  Ik ben gecertificeerd volgens de EMCC-normen van de NOBCO op het niveau van ‘practitioner’. M.b.t. loopbaancoaching ben ik gecertificeerd voor de methode Hoogendijk.

shutterstock_70019542-LR

Mijn ervaring

Ik heb ruime ervaring met het coachen en begeleiden van teams en individuen in zowel profit als non-profit organisaties. Ook in het geven van trainingen en jarenlang organisatie- en HR-advisering. Ik ben daarnaast decennialang leidinggevende geweest.

shutterstock_224646715-LR

Mijn kracht

Mijn manier van werken is nuchter, vriendelijk en resultaatgericht en kenmerkt zich door rust, integriteit, resultaatgerichtheid en deskundigheid.

shutterstock_220536379-LR

Mijn drijfveer

Wat mij, bij coaching en training drijft, is mijn oprechte belangstelling voor mensen en hen inspireren om hun persoonlijke dromen te verwezenlijken in hun werk en hun leven.

In al mijn functies ben ik steeds geboeid door wat mensen willen met hun mogelijkheden en onmogelijkheden.
Wat mensen boeit en raakt en waarom. Ook zelf blijf ik geboeid in wat mij raakt en waarom.

En waarop ik middels studie en intervisie geprobeerd heb antwoorden te vinden. Nog steeds. Dat betekent, dat ook ik me laat begeleiden en dat ik nog steeds mijn professionaliteit verder ontwikkel door opleidingen en cursussen. Dat ik met die bagage anderen mag begeleiden voelt als een voorrecht.